Vormgeving beursstand Logilabel

Een nieuwe beursstand voor Logilabel. De totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders.

Ze waren toe aan een nieuwe beursstand passend bij de huisstijl en uitstraling van Logilabel. Het resultaat mag er zijn!  De stand is al vol trots gepresenteerd op de beurs Empack. Kijk voor meer informatie over Logilabel op www.logilabel.nl.

Wisse Makelaardij

Misschien bent u onlangs wel een advertentie of vermelding van Wisse Makelaardij uit Hendrik-Ido-Ambacht tegengekomen? Met trots kunnen wij zeggen dat de Studio de vormgeving voor zijn rekening heeft genomen.

Het afgelopen jaar heeft Studio Carpe Diem weer mooie reclame mogen maken voor Wisse, zoals advertenties, brochures, reclameborden en flyers.
Kijk eens op www.wisse.nl als u op zoek bent naar
een makelaar met kennis van zaken.

Wordt uw website goed gevonden?

We schreven er al eerder over, SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. We hebben hier enorm veel vragen over gekregen, vandaar nog even een reminder hierover.

Hoe wordt uw website nou het beste gevonden? Wat moet ik er voor doen en wat juist niet? Stel doelen aan uw website, meet resultaten, zorg dat u zichtbaar wordt…Wij helpen u graag om úw website nóg beter zichtbaar te maken.

Vormgeving verpakking Gustoso

Onlangs is er een hele nieuwe lijn van Gustoso tomaten gelanceerd. Het gaat om ingeblikte tomatenpuree, -blokjes,  en gepelde tomaten in verschillende maten. Dit product kunt u vinden bij VHC groothandel voor horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen.

Een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met vormgeving. We zijn er trots op dat we onze creativiteit in deze lijn hebben mogen verwerken!

Nieuwe website Brabotech

Onlangs is de nieuwe website voor Brabotech gelanceerd. Brabotech Aannemingsbedrijf is een flexibel familiebedrijf met trouwe medewerkers gevestigd in Etten-Leur. 

Brabotech zorgt voor vakkundige en professionele oplossingen binnen de infra zoals bijvoorbeeld voegovergangen, betonreparatie en asfaltonderhoud. De vraag was om een website te realiseren die responsive is en goed vindbaar in Google. Neem eens een kijkje op www.brabotech.nl om het resultaat te bekijken.

Te druk voor social media?

U wilt wel meer doen aan Social Media, alleen ontbreekt het u aan tijd of kennis om deze netwerken effectief in te zetten? 

Wist u dat u heel gericht kunt adverteren op social media? U social media perfect kunt gebruiken voor het werven van nieuwe klanten? U social media kunt inzetten voor het uitbreiden van uw netwerk? Meer weten? Neem dan contact op  via info@studiocarpediem.nl. Voor meer informatie kunt u ook op www.studiocarpediem.nl kijken.

Dok Bar & Bites geopend!

Het nieuwe broertje van Dok Restaurant en Dok Wijnbar is vanaf heden geopend aan de Spuiboulevard in Dordrecht.

Allereerst feliciteren wij Dok Bar & Bites met de opening en wensen we Bar & Bites veel succes! Bij een nieuwe zaak hoort ook een nieuwe site www.bijdok.nl en een nieuwe Facebookpagina Dok Bar & Bites waar wij de Social Media voor mogen verzorgen.

Nieuwe website opgeleverd van Rubber Design

Rubber Design is een internationaal opererend bedrijf en marktleider op het gebied van trillings- en geluidstechniek.

Rubber Design was op zoek naar een website met meer gebruiksgemak en wilde beter vindbaar zijn. De Studio heeft de website in WordPress gebouwd waardoor de site goed vindbaar is voor zoekmachines. Tevens zijn eventuele wijzigingen makkelijker door medewerkers door te voeren. Bekijk de website www.rubberdesign.nl 

Webcare

Service is de nieuwe marketing. Met goede service creëer je ambassadeurs voor je merk. Niet voor niets dus dat organisaties steeds meer het belang inzien om ook via social media service te bieden aan klanten (webcare). 

Hoe werkt het? Een paar tips van ons. Bepaal een organisatie-brede social media strategie en maak webcare hier een onderdeel van. Antwoord altijd op vragen of klachten op social media. Zorg dat je persoonlijk bent en kort en bondig reageert. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van mogelijkheden, beperkingen en gedragscodes (ongeschreven regels) per social kanaal. Beantwoord eventuele gevoelige of privé onderwerpen in een privé-bericht. Succes met uw Webcare!