Dok Bar & Bites geopend!

Het nieuwe broertje van Dok Restaurant en Dok Wijnbar is vanaf heden geopend aan de Spuiboulevard in Dordrecht.

Allereerst feliciteren wij Dok Bar & Bites met de opening en wensen we Bar & Bites veel succes! Bij een nieuwe zaak hoort ook een nieuwe site www.bijdok.nl en een nieuwe Facebookpagina Dok Bar & Bites waar wij de Social Media voor mogen verzorgen.

Nieuwe website opgeleverd van Rubber Design

Rubber Design is een internationaal opererend bedrijf en marktleider op het gebied van trillings- en geluidstechniek.

Rubber Design was op zoek naar een website met meer gebruiksgemak en wilde beter vindbaar zijn. De Studio heeft de website in WordPress gebouwd waardoor de site goed vindbaar is voor zoekmachines. Tevens zijn eventuele wijzigingen makkelijker door medewerkers door te voeren. Bekijk de website www.rubberdesign.nl 

Webcare

Service is de nieuwe marketing. Met goede service creëer je ambassadeurs voor je merk. Niet voor niets dus dat organisaties steeds meer het belang inzien om ook via social media service te bieden aan klanten (webcare). 

Hoe werkt het? Een paar tips van ons. Bepaal een organisatie-brede social media strategie en maak webcare hier een onderdeel van. Antwoord altijd op vragen of klachten op social media. Zorg dat je persoonlijk bent en kort en bondig reageert. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van mogelijkheden, beperkingen en gedragscodes (ongeschreven regels) per social kanaal. Beantwoord eventuele gevoelige of privé onderwerpen in een privé-bericht. Succes met uw Webcare!

Social Media Ondersteuning

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw Social Media uit te besteden?

Wist u dat:
• u heel gericht kunt adverteren op social media?
• het vertrouwen van uw doelgroep stijgt wanneer u actief bent op social media?
• u social media perfect kunt gebruiken voor het werven van nieuwe klanten?
• u social media kunt inzetten voor het uitbreiden van uw netwerk?
• wij u kunnen ontzorgen?

Hoe? Wij maken samen met u een content kalender en leveren ideeën, maken de vormgeving en plaatsen de berichten. Neem eens contact op met de studio voor meer informatie.

Van Wijck Noten & Zuidvruchten

Gebrand om alleen het beste op tafel te krijgen… 

Om wat voor vormgeving het ook gaat. Onlangs is de verpakkingslijn van Van Wijck geïntroduceerd. De Studio mocht naam, concept en vormgeving ontwikkelen. Van Wijck Noten & Zuidvruchten, is een label van www.vhc.nl, en er op gebrand om alleen het beste op tafel te krijgen.
Geniet er van!

De komende tijd zullen er nog een aantal verpakkingen van onze hand komen. We houden u op de hoogte via onze Facebookpagina Studio Carpe Diem en deze nieuwsbrief.

 

COJ zomer 2017

Hebben we in de vorige nieuwsbrief al aandacht besteed aan het vintage jeansmerk COJ, dit keer mogen we de folder zomer 2017 presenteren. De Studio is trots dat we daar ons steentje aan hebben mogen bijdragen! 

Check de laatste trends in jeans om deze zomer weer goed mee voor de dag te komen.
Op de site www.cojdenim.com staan alle nieuwe modellen.